Fontos döntés kapujában Cristiano Ronaldo: a sztárjátékos jövője a tét

Forrás: AFP/Patricia De Melo Moreira -
futball Cristiano Ronaldo csapat foci Manchester United
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legismertebb és legtöbbet kereső focistája kedvére válogathat a klubok között. Nincs olyan csapat, amely ne akarná megszerezni Ronaldót, aki az utóbbi időben nem sportteljesítménye, hanem dühkitörése és a családját ért tragédiája miatt került reflektorfénybe.

Sokan már el is felejthették, hogy pár hónappal ezelőtt Cristiano Ronaldo kiütötte a telefont egy autista szurkoló kisfiú kezéből, ugyanis szörnyű tragédia vetett árnyékot az esetre. Ronaldo kedvese ikrekkel volt terhes, ám komplikációk adódtak a szülésnél, és kisfiuk a kórházban életét vesztette. A szurkolók egy emberként álltak a gyászoló sztárfocista és a gyermekét elveszítő anya mellé.

Forrás: AFP/Patricia De Melo Moreira

A nehéz hónapok után most újra teljesítménye miatt kerül a címlapokra Cristiano Ronaldo. A sztárjátékost megpróbálta megszerezni az az Inter Miami nevű amerikai csapat, melynek az egykori angol klasszis, David Beckham az elnöke. Ronaldo azonban visszautasíthatta Beckham, valamint a Chelsea és a Bayern München ajánlatát is, ugyanis klubja, a Manchester United egyértelműen kijelentette, hogy a játékost nem tervezik eladni másnak – számolt be a hírről a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.