Méregdrága luxusautóval karambolozott Ben Affleck tízéves kisfia

Ben Affleck Jennifer Garner Samuel Affleck Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Főhet a feje a világhírű színésznek, ugyanis fia, akinek volán mögött sem lett volna szabad ülnie, balesetet okozott egy olyan autóval, amely nem is volt az övék.

Ben Affleck kisfiával és szerelmével, Jennifer Lopezzel közösen ment el egy Los Angeles-i autószalonba. A mindössze tízéves gyermek, akinek a szintén ismert színész, Jennifer Garner az édesanyja, beült az egyik méregdrága Lamborghini volánja mögé. Senki nem gondolta, hogy baj lehet belőle, ha a kisfiú kipróbálja az ülést.

Samuelnek azonban sikerült rükvercbe tennie az autót és nekitolatott egy másik, szintén drága járműnek. Hatalmas volt a pánik a helyszínen, azonban maga Ben Affleck árulta el az újságoknak, hogy egyik autóban sem keletkezett kár, és szerencsére senki sem sérült meg a balesetben. Az esetről készült képek azonban villámgyorsan bejárták az internetet – számolt be róla a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.