Dobos Attila özvegye nem akar új kapcsolatot, hű marad elhunyt szerelméhez

özvegy táncdalénekes Dobos Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A januárban elhunyt táncdalénekes, zeneszerző özvegye, Erzsó nem tudja feldolgozni párja, Dobos Attila halálát.

"Hiába bókolnának vagy udvarolnának nekem a férfiak, esélyük sincs. Nem is esik jól, ha valaki akár csak így is közeledne felém, mivel férfira sem tudok gondolni, amióta meghalt az én édesem. Engem nem érdekel már senki, Attilához maradok hűséges, ahogyan azt meg is fogadtam neki. Eszem ágában sincs ismerkedni, randevúzni, mert az biztos, hogy még egy olyan férfit úgysem találok soha, mint amilyen ő volt. Senki nem érhet a nyomába, ezért nem is keresek társat. Tudom, sokan mondják, hogy ehhez még fiatal vagyok, ne maradjak egyedül, de a szívem ezt diktálja" - mesélte a Blikknek Erzsó.

Dobos Attila özvegye hű marad az elhunyt művészhez Forrás: Facebook/Dobos Attila

Dobos Attila és szerelme nagy lakodalmat terveztek, ám a halál közbeszólt. Erzsó ápolta a beteg táncdalénekest, fizikailag és lelkileg is nagyon elfáradt, most kórházban ápolják.

"A derekam, a kezeim és a lábaim fájnak, éjjelente annyira görcsölnek, hogy aludni sem tudok. Még vizsgálják az orvosok, hogy mi lehet a baj, de három hete már kórházban vagyok, kezelnek. Tornász jár hozzám, szénsavas fürdőt veszek. Remélem, ezek megoldják majd a problémát, és elmúlik a fájdalom" - mondta az asszony, akinek feltett szándéka, hogy ápolja Dobos Attila örökségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.