Így emlékezett meg születésnapján Berki Krisztiánról az édesanyja

Fotó: Koncz Márton - Origo
Fotó: Koncz Márton - Origo -
Berki Krisztián halála Berki Krisztián édesanyja Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap lett volna 42 éves a tragikusan fiatalon elhunyt Berki Krisztián. Sem Mazsi, sem az édesanyja nem tudja magát túltenni a gyászon. Amíg az özvegy Balira utazott kislányával - amiről itt beszélt -, addig az édesanya fia sírjához látogatott el. 

Berki Krisztián édesanyja, a pénteki kánikulában, fia születésnapján Tatabányáról utazott Budapestre, hogy a Farkasréti temetőben megemlékezzen elhunyt gyermekéről. Júlia a fehér rózsákból álló csokron a követező üzenetet hagyta: "Boldog születésnapot kívánok Neked. Drága gyermekem, Krisztián"

Júlia a minap arról beszélt, hogy a munkába menekül. "Munkába muszáj menni, és bár még mindig előfordul, hogy megállítanak az utcán, kérdezősködnek, de szerencsére most már nem rosszindulatúak velem az emberek, inkább sajnálnak és részvétet nyilvánítanak. Otthon csak szomorkodnék, és várnám, hogy megjelenik a fiam a kapuban, ugyanis én még mindig ebben reménykedem!" - nyilatkozta a Hot!-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.