Járókelő húzott ki a vízből egy eszméletlen férfit Nagyváradon

Románia vízbe fulladt Nagyvárad eszméletlen állapot járókelő tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi hőstettet hajtott végre egy férfi, ugyanis egy eszméletlen embert mentett ki a vízből. Amint partra ért, azonnal értesítette a mentőket, akik a kiérkezést követően megkezdték a férfi újraélesztését.

Az eset múlt csütörtökön délután történt Nagyváradon, azonban csak egy nappal később, pénteken számolt be róla a román rendőrség. A város kedvelt piknikező részén, a Szilvás környékén vette észre az egyik járókelő a folyóban a harmincéves férfi testét. Nem tétlenkedett, kihúzta a vízből, ám a mentősöknek sem sikerült újraéleszteniük az áldozatot.

Illusztráció Forrás: Facebook/OMSZ

Az elhunyt egy biharfélegyházi férfi, aki az előzetes információk szerint fürdőzni ment a Sebes-Körös folyóba, ám nem sikerült kijönnie abból. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, a halál pontos okát a boncolás után állapítják meg - közölte a hírt a Maszol hírportál.

Az elmúlt napokban megszaporodtak a fulladásos balesetek. Legutóbb Kiscsécsnél, a Temes folyónál, Mosonmagyaróvárnál és a Balatonon történt tragédia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.