Borzalmas tragédia történt múlt pénteken Kiscsécsnél. Egy fiatal férfi családjával és barátjával ment úszni a közeli folyóhoz, amikor elmerült és már nem jött felszínre. Elsőre azt hitték, csak bolondozik, ám a férfit elsodorta a víz és megfulladt.

Gyerekei is végignézték, ahogy a 28 éves férfi péntek este belefulladt a Sajó folyóba. A Tények információi szerint a fiatal családapa az egyik barátjával egész nap italozott, este pedig részegen mentek fürödni. Hiába kérte az élettársa, hogy ilyen állapotban ne ússzon, a férfi erősködött, mondván, a környéken nőtt fel, ismeri a folyót.

IllusztrációForrás: Shutterstock/ Sergey Nivens

Amikor a férfi feje eltűnt a vízben, barátja nem ment a segítségére. A férfi azt hitte, a családapa csak szórakozik és rá akar ijeszteni élettársára. Amikor kiderült, hogy tényleg baj történt, már nem tudtak segíteni a családapán. Az áramlat elsodorta, élettársa pedig gyerekeivel együtt szemtanúja volt a tragédiának

Könnyeivel küszdködve, egyik gyermekével a karján azt mondta a fiatal édesanya a TV2 híradójának, hogy ha akart volna, akkor sem tudott volna segíteni párján, mivel ő maga nem tud úszni.

A mentőcsapatok hamar megtalálták a férfi holttestét, ám nem sikerült kiemelniük, mivel a folyó megemelte és ismét elsodorta a testet. A férfi barátjáról pedig idő közben kiderült, hogy körözi a rendőrség, a helyszínre érkező egyenruhások elfogták és letartóztatták.