Gyerekei szeme láttára fulladt a folyóba egy férfi Kiscsécsnél: párja teljesen egyedül maradt

Forrás: Shutterstock/ Sergey Nivens -
Kiscsécs vízbe fulladt Sajó baleset tragédia fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas tragédia történt múlt pénteken Kiscsécsnél. Egy fiatal férfi családjával és barátjával ment úszni a közeli folyóhoz, amikor elmerült és már nem jött felszínre. Elsőre azt hitték, csak bolondozik, ám a férfit elsodorta a víz és megfulladt.

Gyerekei is végignézték, ahogy a 28 éves férfi péntek este belefulladt a Sajó folyóba. A Tények információi szerint a fiatal családapa az egyik barátjával egész nap italozott, este pedig részegen mentek fürödni. Hiába kérte az élettársa, hogy ilyen állapotban ne ússzon, a férfi erősködött, mondván, a környéken nőtt fel, ismeri a folyót.

Illusztráció Forrás: Shutterstock/ Sergey Nivens

Amikor a férfi feje eltűnt a vízben, barátja nem ment a segítségére. A férfi azt hitte, a családapa csak szórakozik és rá akar ijeszteni élettársára. Amikor kiderült, hogy tényleg baj történt, már nem tudtak segíteni a családapán. Az áramlat elsodorta, élettársa pedig gyerekeivel együtt szemtanúja volt a tragédiának.

Könnyeivel küszdködve, egyik gyermekével a karján azt mondta a fiatal édesanya a TV2 híradójának, hogy ha akart volna, akkor sem tudott volna segíteni párján, mivel ő maga nem tud úszni.

A mentőcsapatok hamar megtalálták a férfi holttestét, ám nem sikerült kiemelniük, mivel a folyó megemelte és ismét elsodorta a testet. A férfi barátjáról pedig idő közben kiderült, hogy körözi a rendőrség, a helyszínre érkező egyenruhások elfogták és letartóztatták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.