diósjenői gyilkosság gyilkosság szexragadozó nemi erőszak nevelőapa Diósjenő szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába keresték őket, senki sem tudta, hol lehetnek a több mint egy évtizeddel ezelőtt eltűnt diósjenői lányok. Idén viszont nem várt fordulat történt, és úgy tűnik, végre pont kerülhet az ügy végére, ám nem úgy, ahogy azt a testvérpár szerettei remélték.

Múlt héten sokkolta az országot, hogy egy ház udvarán emberi maradványokat találtak annak a portának a kertjében, ahonnan évekkel ezelőtt nyomtalanul eltűnt két fiatal lány. Az előzetes információk szerint a csontok egy része valóban az egyik gyermektől származik, akit vélhetően saját nevelőapja gyilkolhatott meg.

A lány testvére korábban azt állította, hogy nevelőapjuk szexuálisan bántalmazta nővéreit és szerinte azért ölte meg őket, mert nem akarta, hogy más férfival is összejöjjenek.

A rendőrség bevetette a hazugságvizsgálót is dreamstime

A rendőrség egyelőre nem közölt újabb információkat az esetről, viszont megszólalt a gyilkossággal vádolt férfi édesanyja. A nő a Ripost szerint azt hangoztatja, hogy nem kizárólag fia, hanem a gyerekek édesanyja is hibás, sőt talán hibásabb is az egész ügyben. A hatóságok korábban arról tájékoztatták a sajtót, hogy poligráfos vizsgálatnak vetették alá az eltűnt gyerekek édesanyját, viszont semmi gyanúsat nem tapasztaltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.