Diósjenőn egy családi ház kertjében bukkantak rá a több, mint 10 éve eltűnt lányok egyikének a holttestére. 

Több, mint 10 évvel ezelőtt tűnt el két lány Diósjenőn, egyikük holttestére találhattak rá pénteken. A település alpolgármestere számolt be arról, hogy egy családi ház kertjében ásni kezdtek, egy helyi vállalkozó egy munkagéppel nyújtott segítséget.

Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

"Információim szerint az egyik lány holttestét megtalálták. Ez egészen döbbenetes és lehangoló, azóta is a hír hatása alatt vagyok. A hivatalos rendőrségi közleményig semmi biztosat nem tudok mondani, ugyanis a napokban folytatják a keresést. Ez további lezárásokkal jár majd a Börzsönyi úton" - számolt be az esetről Glöckl Ferenc, a település alpolgármestere.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság egy közleményt adott ki, amiben azt írták, hogy egy korábban elrendelt büntetőeljárásban nyomoztak július 1-jén Diósjenőn.

Egy személyt őrizetbe vettek, akinek letartóztatása indítványozására tettek előterjesztést az ügyészségen. Az ügyben a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb tájékoztatás jelenleg nem adható - írja a Nool.hu.