Megvan az ítélet: 12 évet kapott szexuális zaklatásért a Netflix sztárja

Cheer Netflix szexuális zaklatás ítélet A pompom csapat Jerry Harris
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel ezelőtt a Netflix dokusorozatában ismerhette meg Jerry Harrist a nagyközönség, sokan azonban nem a műsor, hanem zaklatási botránya miatt emlékezhetnek rá. Az ügy már évek óta húzódik, és most végre megszületett az ítélet.

Jerry Harris 2020 januárjában tűnt fel a Netflix A pompom csapat című műsorában, amelynek első évada hat részben mutatta be a texasi Navarro College hivatásos szurkolóit. A botrány a premiert követően fél évvel később, ősszel robbant ki, amikor nemcsak megvádolták Harrist, de az FBI le is tartóztatta őt kiskorúak megrontása miatt.

Harris akkor mindössze 19 éves volt.

Jerry Harris A pompom csapatban Forrás: Netflix

A férfi ma 22 éves és az ellene felhozott hét vádpontból kettőben elismerte a bűnösségét. Jerry Harris beismerte, hogy egy 17 éves fiút arra kényszerített, hogy küldjön magáról erotikus fotókat, mindezért pedig pénzt is adott a srácnak. Emellett azt sem tagadta tovább, hogy azért utazott egyszer Floridába, hogy ott "tiltott szexuális magatartást tanúsítson" egy 15 évessel.

Harris azután került a hatóságok látókörébe, hogy egy 13 éves ikerpár megvádolta őt szexuális zaklatással – írja a Mirror. A bíróság ejtette a maradék öt vádpontot és 12 év börtönbüntetést szabott ki a férfira.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.