Nemi erőszakkal vádolják a sztárfocistát: hat rendőrautó állt meg az otthona előtt

Forrás: Thinkstock -
vád nemi erőszak rendőrség focista Premier League nyomozás szexuális zaklatás sztárfocista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn reggel vették őrizetbe a brit rendőrök a húszas évei végén járó sztárfocistát. A vád nemi erőszak, és ha beigazolódik, akkor a játékos nem lesz ott az év végén megrendezésre kerülő katari világbajnokságon.

A rendőrség nagy erőkkel vonult egy sztárfocista észak-londoni otthonához. Hat autóval érkeztek a helyszínre, ahol letartóztatták a férfit, ám azt, hogy pontosan kiről van szó, azt a Scotland Yard jogi okokra hivatkozva nem hozta nyilvánosságra. A sportolóról annyit tudni, hogy 20 és 30 év közötti, játszik a Premier League-ben és pályára kellene állnia a katari focivébén.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az állítólagos nemi erőszak 2022 júniusában történt, a feljelentés miatt most intézkedtek a rendőrök – írja a Sun. A nyomozás jelenleg is tart, a szexuális zaklatással vádolt focista kilétét azonban várhatóan nem sokáig fogják tudni titokban tartani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.