Tehervonatok ütköztek Biatorbágy és Herceghalom között - Több vonalon is forgalomkorlátozásokra kell számítani

Forrás: https://www.facebook.com/mavcsoport -
Biatorbágy Herceghalom tehervonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeütközött két tehervonat vasárnap hajnalban, emiatt Biatorbágy és Herceghalom között nem közlekednek a vonatok - közölte a Mávinform az MTI-vel.

A vasúttársaság közleménye szerint vasárnap kora hajnalban a Biatorbágy és Herceghalom között közlekedő tehervonat eddig tisztázatlan körülmények között nekiütközött az előtte közlekedő tehervonatnak; a balesetben több kocsi is kisiklott. A baleset miatt Biatorbágy és Herceghalom között a vonatközlekedés nem lehetséges.

A vizsgálatok hosszabb időt vesznek igénybe, ezért vasárnap jelentős forgalomkorlátozásokkal, pótlóbuszos közlekedéssel kell számolni a győri vonalon utazóknak - hívta fel a figyelmet a Mávinform.
Bizonyos vonatok kerülő útvonalon Székesfehérvár, Komárom érintésével közlekednek. A Budapest-Győr-Hegyeshalom, a Budapest-Győr-Sopron, illetve Szombathely közötti elővárosi és távolsági IC vonatok jelentős késéssel közlekednek. Vonatkimaradásokra is számítani kell, rövidebb útvonalon közlekedő vonatok is lesznek.

A közleményben tájékoztatnak arról, hogy a Déli pályaudvar és Tatabánya, illetve Tatabánya és a Déli pályaudvar között nem közlekednek az oroszlányi S12-es elővárosi vonatok. A győri S10-es számú vonatok a Déli pályaudvar és Biatorbágy, illetve Herceghalom és Győr között közlekednek, a Biatorbágy-Herceghalom szakaszon pótlóbuszok szállítják az utasokat.

A Münchenből a főváros felé tartó 261-es számú railjet Bicske és Budapest között nem közlekedik. Utasai vonatpótló busszal utazhatnak Bicske és Biatorbágy között, onnan tovább személyvonattal.

További információ a változásokról a MÁV Start honlapján olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.