Törőcsik András nővére: "Az vigasztal, hogy csendben, szenvedés nélkül hunyt el a testvérem"

betegség halálhír Törőcsik András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar futball és az Újpesti Dózsa egykori ünnepelt sztárjának távozása az egész országot megrázta. A 45-szörös válogatott labdarúgó 67 évesen, tüdőgyulladásban hunyt el szombaton a Honvédkórházban.

Törőcsik egészségi állapotáról az utóbbi években szinte csak rossz hírek érkeztek: tavaly agyműtéten esett át, és a koronavírus-fertőzést is elkapta.

Budapest, 1984. október 27. Törőcsik András (b, Újpesti Dózsa) kapura lő Rubold Péter (j, Ferencváros) mellől az Újpesti Dózsa-Ferencváros NB I-es labdarúgó-mérkőzésen a Népstadionban (2002-től Puskás Ferenc Stadion). A végeredmény 2:0. Forrás: MTI/Németh Ferenc

„Az étvágyára nem volt panasz, és a lehetőségekhez képest mozgott is, a kórházi és a saját masszőre folyamatosan foglalkozott vele. Rajtam, a fián és a menyén kívül is sok barát, korábbi játékostárs látogatta, május 1-jén, a születésnapján még nagy összejövetel is volt a tiszteletére.

– fogalmazott Éva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.