Szakítottak Beckhamék: a távolság miatt ment tönkre a kapcsolatuk

Forrás: romeobeckham/Instagram -
David Beckham távkapcsolat Mia Regan Romeo Beckham szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három év után külön utakon folytatja Romeo Beckham és párja, Mia Regan. A srác édesapja amerikai csapatában rúgja a bőrt, miközben barátnője londoni modellkarrierjére fókuszál. Hiába a nemrég ünnepelt hároméves évforduló, a távkapcsolatot sajnos az ő szerelmük sem bírta ki.

A fiatalok követőinek először az lett gyanús, hogy hétfőn minden Miával közös kép eltűnt Romeo Instagram-oldaláról. A pár egyik tagja sem reagált még a rajongóktól érkező kommentáradatra vagy a brit sajtóban megjelent cikkekre, melyek tényként kezelik, hogy Beckhamék szakítottak.

Romeo Beckham és édesapja Forrás: romeobeckham/Instagram

A DailyMailnek sikerült megszólaltatnia a pár egyik ismerősét, aki a neve elhallgatása mellett elárulta, hogy Romeo és Mia valóban külön utakon folytatják. Mindkét fiatal szeretne a saját karrierjére fókuszálni, és nagyon megnehezítette a dolgukat, hogy két külön országban, más-más időzónákban élnek. Az informátor szerint Romeo és Mia a szakítás után is barátok maradnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.