Ma születik ítélet VV Fanni ügyében: az ügyvéd elárulta, mire számít a család

Fotó:Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence -
Novozánszki Fanni B. László ítélethirdetés VV Fanni gyilkosság Novozánszki Sándorné bíróság ítélet VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt éve nyomoz a rendőrség az egykori villalakó, Novozánszki Fanni eltűnésének és meggyilkolásának ügyében. A lány megölésével gyanúsított férfi a bizonyítékok ellenére tagadja bűnösségét, és az utolsó szó jogán is kitartott eddigi álláspontja mellett. A bíróság azonban ma meghozza az ítéletet.

Videófelvétel, telefonos keresések és egy véres kötél is a bizonyítékok közt szerepel, a gyilkosság elkövetésével gyanúsított B. László azonban tagadja, hogy ő oltotta volna ki Fanni életét. A 2017-ben eltűnt lány holtteste mind a mai napig nem került elő, és bár a szülei pontosan tudják, hogy gyermekük meghalt, az édesanya néha abban reménykedik, hogy valahol fogva tarthatják Fannit és él, csak nem tudja felvenni velük a kapcsolatot.

A bíróság július 13-án, szerdán délelőtt meghozza az elsőfokú ítéletet, a Novozánszki család pedig arra számít, hogy kimondják a gyanúsított bűnösségét.

Öt éve senki nem tudja, mi történt pontosan Fannival Fotó:Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

– mesélte a Borsnak dr. Lichy József, a család ügyvédje, aki azt is elárulta, hogy Fanni édesanyja, Katalin is ott lesz az ítélethirdetésnél, de az édesapa inkább otthon marad, mert tart attól, hogy nem tudna uralkodni magán, ha meglátja lánya feltételezett gyilkosát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.