Megszólalt VV Fanni édesanyja: "Egyetlen vágyam van még, hogy méltó módon eltemethessem"

Forrás: RTL Sajtóklub -
gyilkosság édesanya Novozánszki Fanni B. László temetés VV Fanni gyilkosság Novozánszki Sándorné tárgyalás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan pont kerülhet a gyilkossági ügy végére. A legfőbb gyanúsított pár hete az utolsó szó jogán is tagadta, hogy megölte volna a lányt, azt azonban beismerte, hogy miben érzi magát hibásnak.

Fannit a ValóVilágból ismerte meg a közönség, ám 2017-es eltűnése óta senki sem hallott felőle. A rendőrség ugyan gyilkosság miatt nyomoz, de mivel nem került elő a holttest, így sokan elképzelhetőnek tartják azt a forgatókönyvet, hogy a lány még életben van, csak valaki fogva tartja őt. Ez sokszor megfordult Fanni édesanyjának fejében is, aki néha küld egy-egy üzenetet lánya telefonjára.

Fanni 2017-ben tűnt el, és a holtteste sem került elő Forrás: RTL Sajtóklub

– mesélte a Blikknek Novozánszki Sándorné, aki ott lesz az ítélethirdetésen. A megtört édesanya ugyan reménykedik abban, hogy lánya valahol mégis életben lehet, de már elfogadta, hogy nem láthatja többé a gyermekét. Az elmúlt öt évben többször is álmodott Fannival, aki az egyik éjjel így búcsúzott el szeretett anyukájától. Ez a kép annyira megrázta az idős hölgyet, hogy bármikor gondol rá, sírni kezd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.