Kiderült, mi történhetett a fiatal masszőrrel, aki felakasztotta magát a recski erdőben

öngyilkos Recsk öngyilkosság masszőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utolsó percig reménykedtek abban, hogy a Recsknél eltűnt masszőrt élve találják meg, de hiába, a férfi felakasztotta magát. Most kiderült, miért döntött úgy, hogy véget vet az életének.

Kétségbeesett posztban kereste menyasszonya a Recsknél eltűnt Gergőt. Az utolsó pillanatig reménykedtek abban, hogy élve előkerül, ám tegnap kiderült, a masszőr felakasztotta magát. A Bors úgy tudja, szerelmi bánat miatt vetett véget az életének.

"A házamtól nem is olyan messze lelték meg F. Gergő holttestét. Azt hallottam, F. úr szerelmi bánatában nyúlt ehhez a végzetes a megoldáshoz, bár azt senki sem tudja, hogy a kedvesével miért hűlt ki a kapcsolata.. Három napig lógott a fán, amely a vadászház közelében található" - mondta a lapnak az Exatlonból ismert Szabó Franciska édesapja, az olimpiai ötödik helyezett cselgáncsozó, Szabó Ferenc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.