Egy híd is befért Szabó Franciska lábai közé: szexi fotót villantott az Exatlon sztárja

https://www.instagram.com/_francesca_szabo/ -
pankrátor szexi Szabó Franciska Szabó Franciska pankrátor combok Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Franciskának az Exatlon hozta meg a hírnevet. A csinos sportolónő azonban tavaly év végén mindenkit meglepett, amikor bejelentette, hogy elhagyja az országot és az Egyesült Államokban próbál szerencsét.

Az egykori junior Európa-bajnok cselgáncsozó és testépítő a tévés szereplése után döntötte el, hogy női pankrátorként is kipróbálja magát. Ezzel párhuzamosan fogalmazódhatott meg benne a gondolat, hogy külföldre költözik és egészen a tengerentúlig ment, hogy új életet kezdhessen. A tervei pedig bejöttek, a közösségi oldala alapján legalábbis úgy tűnik, hogy kint is megtalálta a helyét – írja a Ripost.

A lap ráadásul észrevett egy különleges fotót is Szabó Franciska Instagram-oldalán. A sportolónő ugyanis megmutatta izmos combjait, ám nem a szokványos módon. Egy hatalmas üvegablak előtt, tornadresszben vagy bikiniben pózol, a lábai között pedig egy hatalmas híd látható a háttérben. Nem ez az első alkalom, hogy Franciska megmutatja bomba alakját, májusban a fenekéről posztolt fotót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.