Fára felakasztva találták meg a fiatal masszőrt: "Egyszerűen nem értjük, mi történt vele"

öngyilkos Recsk öngyilkosság akasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utolsó percig reménykedtek abban, hogy a Recsknél eltűnt masszőrt élve találják meg, de hiába. A férfi felakasztotta magát.

Kétségbeesett posztban kereste vőlegényét, a Recsknél eltűnt fiatal masszőrt a menyasszonya.

"Eltűnt a vőlegényem. Utoljára Recsken, a Diabáz úton látták tegnap késő délután. Fehér hímzett felső, bézs vászonnadrág és fekete tornacipő volt rajta. Volt nála egy neonzöld táska is. Nagy erőkkel keressük őt. Aki ismeri, kedveli, szereti Gergőt, kérem, segítsen nekünk. Úgy ismeri a Mátrát, mint a tenyerét. Bárhol lehet..." - írta Virág. A helyiek összeálltak, hogy megkeressék a férfit, és az utolsó percig reménykedtek benne, hogy élve találnak rá, sajnos nem így történt. A masszőr felakasztotta magát, holttestét Recsk polgármestere találta meg. A tragédiáról a férfi egyik barátja nyilatkozott.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Az utolsó percig reménykedtünk benne, hogy előkerül szegény. Olyan fiatal volt még, és annyira szerette a menyasszonyát! Egyszerűen nem értjük, mi történt vele, és miért fordult maga ellen. Már csak abban reménykedünk, hogy a lelke nyugalomra talál, és a családja valahogyan átvészeli az elkövetkező, embert próbáló időszakot" - mondta egy barátja a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.