Hajmásy Péter kisbaba gratuláció Alekosz Nádai Anikó Nagy Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó tegnap adott életet második gyermekének. Az ismert képernyősnek ismét fia született, aki az édesapja után a Hajmásy Péter Pál nevet kapta. A fiatal pár sorban kapja a gratulációkat, ám Alekosz üzenetére vélhetően ők sem számítottak.

Alekosz és Anikó jól ismerik egymást, ugyanis mindketten a ValóVilágban tűntek fel még 2010-ben. A reality negyedik szezonja végül Alekosz győzelmével zárult, de Anikó sem ért el rossz helyezést, ugyanis negyedikként végzett a nagy sikerű valóságshow-ban. A műsort követően mindkettejük életében a tévézés lett a meghatározó.

Forrás: Facebook/Nagy Alekosz

A görög reality-sztár nem feledte el, hogy Anikóval úgymond közös a múltjuk és a tőle megszokott, de mindenképpen meglepő módon gratulált a műsorvezető gyermekéhez. Alekosz ugyanis levezette, hogy Anikó a gyermeket egyenesen neki köszönheti.

– írta Facebook-oldalán a ValóVilág negyedik győztese, utalva arra, hogy ha akkor másképpen dönt, és Anikóval párbajozik, Nádai karrierje és élete is teljesen másképp alakult volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.