Alekosz nyári táborokban akarna kisgyerekes, házas nőket elcsábítani

Forrás: TV2 -
anyuka nyári tábor hirdetés kisgyerek Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori valóságshow-szereplő, Alekosz ezúttal a kisgyerekes anyukákat próbálja becserkészni.

Alekosznak már tavaly sem volt szerencséje a nőknél: akkor arra jutott, sikertelenségét az okozza, hogy túlságosan kifinomult. Temészetesen ettől függetlenül nem adja fel. Korábban 18-25 év közötti, 40-45 kilós, munkanélküli luxustinit keresett, most pedig már a kisgyerekes anyukák is szóba jöhetnek nála.

"Táboroztató nevelőknek, gondozóknak, gyerekkel együtt nyaraló anyukáknak udvarolni szeretnék!" - kezdi Alekosz a Facebookon.

"Romantikát vélek fölfedezni a nyári táborok adta szabadságban, otthonról való kiszakadásban. Ilyenkor hosszú, krónikus házasságaikat hátrahagyva, szabadosabbak a nők."

Alekosz anyukákkal, nevelőkkel és gondozókkal randizna. Forrás: Facebook

A kifinomult görög a terv szerint heti váltásokban menne táborokba, azonban siker esetén akár tovább is tud maradni.

"A heti turnusok alatt az udvarlási idő: 2 nap. Annak leszüretelése, élvezése, értelemszerűen: öt nap. Kertmozi, fagyizás, víz esetén csónakáztatás! Éjszakák szintén értelemszerűen kettesben" - írta a részleteket a magát értelmiségi grófnak tituláló Alekosz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.