Lelőtték az Esküdt ellenségek krimisorozat egyik stábtagját forgatás előtt

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság forgatás Esküdt ellenségek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lelőtték az Esküdt ellenségek (Law & Order) című amerikai krimisorozat stábjának egyik tagját kedden New Yorkban, a legújabb epizód forgatása előtt.

A 31 éves férfi autóban ülve a kiürített pakolóhelyeket őrizte a brooklyni Greenpoint negyedben, amikor hajnalban egy ismeretlen feltépte a kocsi ajtaját és több lövéssel végzett vele. Szemtanúk egy kapucnis pulóvert viselő, vékony, alacsony férfit láttak elsietni a helyszínről.

Az NBC tévétársaság megerősítette, hogy a lelőtt férfi a stáb tagja volt. Az ismeretlen indítékból elkövetett gyilkosság miatt az aznapi forgatást lefújták.

Illusztráció. Forrás: Shutterstock

Greenpointban a több évtizede futó bűnügyi sorozat legújabb alsorozata, a Law & Order: Organized Crime harmadik évadjának új epizódját forgatják, ami a tervek szerint ősszel kerül adásba.
Ebben a brooklyni kerületben gyakori a filmforgatás, mert több tévéstúdió is van a környéken. Az amúgy is szűkös parkolóhelyek forgatás miatti lezárása sokszor okoz bosszúságot a helyi lakosoknak - jegyezte meg a dpa, anélkül, hogy bármiféle összefüggést feltételezne a brutális gyilkosság és a parkolóhelyek lezárása között.

Az Organized Crime című alsorozat főszereplője Christopher Meloni, aki Elliot Stabler nyomozóként egy drámai személyes veszteség után visszatér a New York-i rendőrséghez, hogy felvegye a harcot a szervezett bűnözéssel. A széria első epizódját tavaly áprilisban mutatta be az NBC.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.