Feljelentették Ördög Nóráékat: az új boltjuk is szúrta valakinek a szemét

instagram.com/nanasiekhivatalos/ -
nánásiék matrica Balatonfüred utcakép Nánási Pál látkép panasz nekem a balaton Ördög Nóra Ördög Nóra kisboltja feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A történelem ismétli önmagát, ugyanis két évvel azután, hogy megnyitották első üzletüket, az újabb boltjuk is a helyiek célkeresztjébe került. Ezúttal a helyiség külsejével akadtak gondok.

Két évvel ezelőtt a balatonakarattyai lakosok szó szerint hadjáratot indítottak Ördög Nóra kisboltja ellen, melynek költöznie is kellett az először választott helyszínről. Azóta megnyílt a településen a második üzlet, nemrég pedig Balatonfüreden is kitárta kapuit a Nekem a Balaton. Senki sem gondolta, hogy az új helyen is olyan ellenállásba ütköznek majd, mint egykoron Akarattyán.

A fürediek közül valaki azonban bepanaszolta a Nánási házaspár boltját, mondván az ablakokon található matricadíszítés nem illik bele az utcaképbe.

– írják Nóráék.

Ördög Nóra instagram.com/nanasiekhivatalos/

"Leveszem a matricákat, mert túl színesek vagyunk ide a sétányra, úgyhogy ezt most újra kell tervezni. A szívem megszakad, olyan sok melónk volt vele. Természetesen semmiképpen nem szeretnénk szabályt sérteni vagy magunkra haragítani a helyi hatóságokat, meg a többieket. Megvizsgálták, nem tetszett. Az én véleményem szerint ez nem volt túl harsány"

– idézte a Blikk a TV2 műsorvezetőjét, aki videót is készített arról, hogy lecsupaszítják üzletüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.