Ijesztő fotót tett közzé Ördög Nóra: a követői mégis imádják a férjével közös képet

öregkor fotó öregedés Nánási Pál Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon sűrű és dolgos napokon van túl Ördög Nóra. Alig, hogy hazatért sikerműsora, az Ázsia Expressz forgatásáról, bele is vetette magát az újabb munkába. A stresszes időszak pedig meg is látszik rajtuk.

A TV2 műsorvezetője tegnap osztotta meg az örömhírt követőivel, hogy Balatonakarattya után Füreden is megnyitották saját kisboltjukat. Az előkészületek nagyon sokat kivettek Nórából és férjéből, Nánási Pálból, akik a fáradtságukra utalva egy vicces, ám elsőre mégis ijesztő fotót posztoltak a közösségi médiás oldalukon.

Nóri közös képet készített Palival, amit kicsit megdolgoztak egy szerkesztőprogrammal, így több évtizedet öregítettek magukon. A kommentelők imádják a humoros képet, és sokan kijelentik, hogy a házaspár 30 év múlva is fiatalos lesz majd. Az egyik kommentelő úgy véli, Nánási idős korában úgy fog kinézni, mint a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, Reviczky Gábor, míg más a Mikulást vélte felfedezni a fotósban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.