Megdöbbentő dologra kérték fel a mulatós sztárt: temetésre hívták fellépni

Forrás: Facebook/Tilinger Attila -
mulatós Tilinger Attila mulatós sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tilinger Attilát meglepő kéréssel keresték fel: egy temetésre hívták fellépni. 

Tilinger Attila meglepő dologról számolt be. A mulatós sztárt egy temetésre hívták el fellépni, ugyanis a halott nagyon szerette a dalait.

"Felhívott egy ember, hogy egy fontos, de privát családi eseményen kellene fellépni, hiszen Marika néni, nevezzük így, hatalmas rajongóm volt. Mindössze egyetlen egy dalt szeretnének hallani, mert »az volt a kedvence«. Először fel sem tűnt a múlt idő, ám amikor visszakérdeztem, kiderült, hogy a privát családi esemény Marika néni temetése" - mondta a Blikknek Attila, aki visszautasította a felkérést.

Tilinger Attilát temetésre hívták fellépni Forrás: Facebook/Tilinger Attila

"A kedves rokon győzködött, hogy az Angyalok közt jársz című dalom volt a néhai Marika néni legkedvesebb nótája, és az volt az utolsó kívánsága, hogy az szóljon, miközben a koporsót a sírhoz viszik. Alig bírtam visszautasítani, végül azt tanácsoltam nekik, hogy tegyék be a dal felvételét" - mondta, de volt már más extrém élménye is.

"Egyszer eljöttem egy fellépésről, mert még színpad sem volt, a közönség közepén, a füvön kellett volna koncertet adnom, de arra is volt már példa, hogy egy platós IFA volt a rögtönzött színpad" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.