Életveszélyes fenyegetés után mentő vitte kórházba a Schobert-Béres botrányt kirobbantó férfit

Forrás: TV2 -
Király Dávid Izmael Schobert Norbi Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt héten egy fiatal férfi azt állította, tudja, ki áll a Schobert házaspár életével és munkásságával foglalkozó Facebook-csoport mögött. Király Dávid Izmael azt mondta akkor, kiderítette, hogy a lejárató csoport mögött Béres Alexandra áll, Szandi pedig reagált a vádakra. A fitneszguru is kommentálta a történteket, és úgy tűnik, hamarosan a rendőrségen találkoznak. Azóta Király Dávid Izmael kórházba került tüdőembólia-gyanúval. 

A botrány kipattanása után Norbi úgy döntött, a hatósághoz fordul, hogy lépjenek fel a csoport adminjai ellen, és ugyanígy tett Béres Alexandra is, aki azt szeretné tudni, ki is miért akarja besározni a nevét. A nyomozás elkezdődött, Király Dávid Izmael pedig most azt állítja, halálos fenyegetéseket kapott a csoport tagjaitól, ami annyira megviselte, hogy kórházba került.

Forrás: TV2

"Szombaton kaptam egy üzenetet, egy elég komolyat egy idegentől, amitől bestresszeltem, fájt a szívem és a mellkasom, légszomjam lett. Elvitt a mentő, jelenleg úgy néz ki a CT alapján, hogy tüdőembólia-gyanús vagyok. Ez azt jelenti, hogy péntekig egy centit sem mozdulhatok meg, mert végzetes is lehet. Jelenleg is bent fekszem. És ha minden rendben lesz, akkor is 1 évig kb. gyógyszeren kell élnem. Mindez a csoport gyűlölete és mocska miatt..." - nyilatkozta a Borsnak a férfi.

"Kedden reggel értesültem róla, hogy Dávid kórházba került, nagyon megviselt a hír. Már hívtam is, felajánlottam neki a segítségünket, ha bármivel hozzá tudunk járulni az állapota gyors javulásához, megtesszük. Biztos vagyok benne, hogy a folyamatos támadások miatt robbant le az egészsége, amit szívből sajnálok. Remélem, hamarosan felépül, és túl lesz ezen az egészen" - kommentálta Norbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.