Jász-Nagykun-Szolnok megye mentőhelikopter Országos Mentőszolgálat Kőtelek baleset OMSZ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 55 éves férfi tetőjavítás közben zuhant le a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kőteleken. A férfi közel négy métert zuhant: mentőhelikopterrel szállították kórházba. 

Az Országos Mentőszolgálat a Facebookon számolt be a történtekről. Elmondták, hogy a férfi egy deszkára zuhant, aminek következtében kilyukadt a tüdeje. A fájdalomtól meg sem tudott mozdulni, végül mentőhelikopter és mentőautó is a segítségére sietett.

"Közel 4 méter magasról esett le az az 55 év körüli férfi, aki Kőteleken javította a melléképületének tetejét egy létrán állva. Az ezermester a tűző napon megszédült a magasban, elvesztette az egyensúlyát és éppen egy deszkára zuhant. Mozdulni sem tudott a fájdalomtól, ami ráadásul minden egyes légvételre fokozódott. Mentésirányító bajtársunk azonnal riasztotta a mentőhelikoptert és a legközelebbi mentőegységet segítségül, akik perceken belül helyszínre értek. Kiderült, hogy a sérült tüdejét kilyukasztotta a faléc, így az életmentők azonnal emelt szintű ellátásba kezdtek. Szerencsére rövid időn belül sikerült stabilizálni a férfi állapotát, akit légi úton szállíthattak kórházba bajtársaink. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk!" - írta az OMSZ a Facebookon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.