Tragédia a születésnapon: élményparkban vesztette életét a 11 éves kislány

Forrás: Shutterstock -
haláleset aquapark tragédia fulladás születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kislány tíz társával együtt egy születésnapi bulin vett részt és önfeledten játszott a szabadtéri aquaparkban, amikor hirtelen elmerült. A társai azonnal segítségért kiáltottak.

Az angliai Windsorban található az a szabadtéri vízi játszótér, ahol különféle felfújható akadálypályákon próbálhatják ki magukat a vállalkozó kedvű emberek. Itt játszott barátaival a 11 éves kislány is, aki egy óvatlan pillanatban elmerült a vízben. Hiába küzdött, nem tudott úszni és elnyelte őt a víz.

Forrás: Shutterstock

A gyerekek azonnal segítségért kiáltottak, és legalább harminc ember kezdte keresni a kislányt. Az egyenruhások még helikoptert is bevetettek, hogy a vízi akadálypálya helyszínéül szolgáló tavat felülről is megvizsgálják a lány után kutatva. A gyermeket végül délután öt óra után találták meg, azonnal kórházba szállították, de már nem sikerült megmenteni az életét – írja a Bors.

Az elmúlt hónapokban idehaza is megszaporodtak a fulladásos halálesetek. Legutóbb egy kislány vesztette életét a Balatonban, Kiscsécsnél pedig a gyerekei szeme láttára fulladt vízbe egy férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.