Szörnyű heteken van túl Szabó Győző és családja: megmérgezték imádott kutyájukat

kutya mérgezés méreg négylábú Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hétig küzdöttek Szabó Győzőék kutyájának életéért, miután egy ismeretlen mérget adott neki. A színész most közösségi oldalán írta le, mi történt velük az elmúlt hetekben.

Szabó Győző többször is megmutatta rajongóinak négylábú családtagjukat, Tokiót, aki idén lesz egy éves. A gyönyörű, fekete kutyus szörnyű heteken van túl, egy idegen ugyanis megmérgezte.

A színész most közösségi oldalán osztotta meg az elmúlt hét tapasztalatait, és arra kérte követőit, vigyázzon mindenki szőrös barátaira.

"Tokiót megmérgezték. De Tokió erős! ❤️

A múlt hónapunk borzalmasan telt. Drága Tokiót egy ismeretlen elkövető megmérgezte. A kerítésen keresztül dobta be neki a mérgezett falatot. Kiskutyánk - aki idén 1 éves - 3 hétig küzdött az életéért, mire elkezdhettünk valóban reménykedni benne, hogy túléli. Szerencsére így lett, kemény fából faragták, akárcsak minket. Nem tudom, hogy lehet képes valaki ilyet tenni, egy ártatlan állatot bántani.
Hálás köszönettel tartozunk az Állatorvostudományi Egyetem - University of Veterinary Medicine Budapest orvosainak és ápolóinak és mindenkinek, aki segített!"

-áll a posztban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.