Szabó Győző édesapja haláleset Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző szombaton, közösségi oldalán búcsúzott édesapjától. A színész váratlanul vesztítette el ez édesapját.

"Most már nincsenek szüleim. Egy nagyon kedves barátom azt mondta, amikor részvétet nyilvánított, hogy most lettem felnőtt. Ez egy régi bölcsesség, bár én nem ismertem, de teljesen igaz: 52 évesen lettem felnőtt. Talán az a legfájóbb része, hogy vasárnap lett volna nyolcvanéves. Nagy családi ebédet terveztünk erre az alkalomra, hogy megünnepeljük a kerek születésnapját és az én Jászai Mari-díjamat. Tizenöt főre foglaltunk asztalt vasárnapra, de szombaton teljesen váratlanul elment. Nem voltunk rá felkészülve, még előtte is beszéltem vele telefonon. Jó formában volt, nem volt semmi baja. Hirtelen lett rosszul, a mentősök pedig már nem tudták visszahozni. A szíve vitte el, de nem szívroham volt" - nyilatkozta Szabó Győző a Blikknek. A színész hozzátette, az élet megy tovább, ott van számára a családja, akikre mindenben számíthat, és a színházban is teljesítenie kell. A munka számára most terápia is.

Szabó Győző édesapját a szív vitte el Forrás: Facebook/Szabó Győző

Győző két éve veszítette el az édesanyját. Az idős asszony heteket töltött kórházban, a covid miatt látogatni sem tudták, ez rendkívül fájdalmas volt a család számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.