Hatalmas lángokkal ég egy faipari üzem Magyarbánhegyesen: hét város tűzoltóit riasztották

Forrás: Dreamstime -
katasztrófavédelem Magyarbánhegyes tűzoltók tűz katasztrófa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtök reggel gyulladt ki a Magyarbánhegyesen található faipari üzem csarnoképülete, mely a tűzoltók kiérkezésére már teljes terjedelmében égett.

A tűzesethez a mezőkovácsházi, az orosházi, a békéscsabai, a gyulai, a mezőberényi, a makói és a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltókat is riasztották, akik a Békés megyei katasztrófavédelem műveleti szolgálatának irányítása mellett oltják a lángokat. A lánglovagoknak sikerült megakadályozniuk, hogy a tűz továbbterjedjen.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

A Magyarbánhegyesen működő faipari vállalat százhúsz négyzetméter alapterületű fa csarnoképülete mellett a telep területén található felhalmozott készáru és faanyag kapott lángra. A csarnokból a tűzoltók több gázpalackot is kimenekítettek – olvasható a Katasztrófavédelem által működtetett VÉSZ alkalmazásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.