Sziget Fesztivál rendőrség bűncselekmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több tucat elkövetőt állítottak elő a rendőrök az idei Sziget Fesztiválon, ahol a BRFK egyébként egy speciális prevenciós pontot is működtetett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság egyenruhás állományának tagjai környezetbarát módon, elektromos járművekkel láttak el szolgálatot, a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajója pedig a nap 24 órájában cirkált a Hajógyári-sziget körül.

Csaknem 1600-an keresték fel a BRFK Prevenciós Pontját, ahol bűn- és balesetmegelőzési programokkal, baleseti szimulátorral, hasznos tanácsokkal és játékokkal várták a látogatókat, valamint tájékoztatást adtak a határvadászképzés és az iskolaőri pálya iránt érdeklődőknek.

Rendőri intézkedésekre főleg lopások és kábítószeres bűncselekmények miatt került sor. Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt hat, míg kábítószer birtoklása miatt tizenhét embert fogtak el. Lopásért hat, garázdaságért öt, súlyos testi sértésért egy feltételezett elkövetőt állítottak elő a sziget területéről, ellenük büntetőeljárás indult – írja a police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.