Durva verekedés a Sziget Fesztiválon: elfogták a két elkövetőt

Forrás: Rockstar Photographers -
Sziget Fesztivál elfogták verekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos testi sértés és könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy, a Sziget fesztiválon verekedő férfival szemben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken a rendőrség honlapján.

A 23 éves szombathelyi férfi 24 éves, szintén szombathelyi társát bűnsegédlettel gyanúsítják - tartalmazza a közlemény.

Azt írják: a BRFK rendőreinek augusztus 13-án a Sziget fesztivál biztonsági emberei jelezték, hogy a rendezvény területén verekedés volt, amelyről egy felvételt is átadtak a rendőröknek. A nyomozás során az óbudai nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket a szombathelyi nyomozók csütörtökön gyanúsítottként hallgattak ki.

Elfogtak két férfit, akik verekedtek a Sziget Fesztiválon Forrás: Rockstar Photographers

A gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek - olvasható a közleményben. Korábban több hírportál is videófelvételt közölt arról, ahogy egy férfi két - a beszámolók alapján külföldi - férfit bántalmaz augusztus 12-én este a Sziget fesztivál területén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.