Sokkoló: ez történt a férfivel, akinek holttestét egy kiapadt tómederben találták meg

Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Ethan Miller -
halál Mead-tó aszály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi hónapokban sorra kerültek elő a holttestek az aszály miatt folyamatosan apadó, Nevadában található Mead-tóból. Most újabb áldozatot azonosítottak.

Augusztus elején már a negyedik tetem került elő a szárazság miatt drámaian apadó víztározóból: egyikük egy, a '70-es vagy a '80-as években lelőtt férfi volt, akinek maradványait egy rozsdás hordóban dobták a vízbe, a másik három elhunyt azonosításán azonban akkor még csak dolgoztak.

Az aszály sújtotta Mead-tó Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Ethan Miller

A napokban kiderült, hogy valószínűleg egy bizonyos Thomas Erndt hullája került elő elsőként a tó helyén, aki két évtizeddel ezelőtt megfulladhatott. Erre a megállapításra a DNS-vizsgálat és az akkor bejelentett incidenssel kapcsolatos beszámolók alapján jutottak.

A Las Vegas-i származású 42 éves férfi 2002. augusztus 2-án fulladt a tóba, de halálának pontos körülményei egyelőre nem ismertek – írja a 24.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.