Egy szerep kedvéért teljesen megváltozott Jason Momoa: rajongói is alig ismernek rá

új külső előzetes Netflix Álomország átváltozás Slumberland Jason Momoa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ritka, hogy a színészek egy-egy szerep kedvéért teljesen megváltoztatják a külsejüket. Rengeteget hallhattunk már extrém fogyásokról és hízásokról, láthattuk ahogy az átlagos testű művészek izompacsirtává gyúrják magukat... Hiába fejlett a vizuális technika, van, amit nem lehet utómunkával előállítani.

Jason Momoáért világszerte nők milliói rajonganak, és a színész csillaga egyre fényesebben ragyog. Karrierjét a Trónok harca indította be, de a legnagyobb sikert az Aquaman főszereplőjeként érte el. Azóta sorozatosan kapja az újabb és újabb felkéréseket, és több filmet is forgat egyszerre. Egyik legújabb munkája pedig most novemberben debütál a Netflixen.

A családi mozi az Álomország címet viseli és ebben Momoa szinte felismerhetetlen lesz. A maszkmesterek szarvakat aggattak a sztárra, aki emellett hosszú, hegyes fogakat és körmöket is kapott.

A film Winsor McCay Little Nemo in Slumberland című képregénysorozata alapján készült, főszereplője az alapművel ellentétben egy kislány, Nema, aki egy napon felfedez egy titkos térképet Álomországhoz. Elhatározza, hogy elmegy az álmok és rémálmok birodalmába, hogy ott találkozzon néhai apjával. Útitársként szegődik mellé a Jason Momoa által alakított Flip, aki egy különc törvényen kívüli

– írja a Promotions.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.