Megmutatta barátnőjét Alee: nyelves-csókos képen láthatók a szerelmesek

Alee X-Faktor fotó barátnő Alee barátnője
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem egy év telt már el azóta, hogy Alee megnyerte az X-Faktor jubileumi, tizedik évadát. A fiatal rapper és énekes élete 180 fokos fordulatot vett és nemcsak a karrierje, de mára a magánélete is sínre került. Ezt az örömhírt pedig saját maga osztotta meg közösségi médiás oldalán.

A mindössze 17 éves zenész, Alee nemrég azzal került a címlapokra, hogy egy interjúban bevallotta, rendesen szórja a pénzt. Ha élményekről van szó, kinyílik a pénztárcája és egyszer egy gokartozás során majdnem félmillió forintot eltapsolt. Ennek ellenére igyekszik beosztani a nyereményét, ám elég sajátos felfogása van a pénz kezelésével kapcsolatban.

Alee szerint nem spórolni kell, hanem többet keresni.

A fiatal tehetség most ismét a reflektorfénybe került, ám nem zenei munkássága, hanem magánélete miatt, ugyanis követőinek is megmutatta barátnőjét. Mindezt egy nyelves-csókos, sötét képpel tette, melyhez az alábbi rövid megjegyzést fűzte:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.