Spórolás helyett többet kell keresni - állítja Alee, aki egy este elvert majdnem 500 ezer forintot

spórolás Alee X-Faktor nyeremény pénz munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc hónappal ezelőtt Alee győzelmével ért véget az X-Faktor jubileumi, tizedik évada. A fiatal srác azóta rendületlenül zenél és koncertezik, nemrég pedig őszintén beszélt arról, mire költi a nyereményét.

A mindössze 17 éves rapper rendesen szórja a pénzt, ezt saját maga ismerte be, bár mára eljutott arra a szintre, hogy beosztja a keresetét. Néha viszont előfordul, hogy elszalad vele a ló, és ha élményekről van szó, kinyílik a pénztárcája. Lakatos Levente online műsorában vallotta be Alee, hogy szeret gokartozni és egyik alkalommal majdnem félmillió forintot hagyott ott a pályán.

Forrás: RTL Sajtóklub/© Szabó Gábor / Gabriel Szabo/Rtl Sajtóklub

Alee-nak sajátos felfogása van a pénz kezelésével kapcsolatban. Azt ő is elismeri, hogy jó dolog, ha van az embernek spórolt pénze, de szeretné élvezni is az életét, és magától nem sajnálja a pénzt, ha élményekről van szó.

– idézte a Bors a rappert, aki azt tervezi, hogy hamarosan kiutazik Romániába, hogy végigmenjen a híres Transzfogarasi úton.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.