Újabb felelőtlen biciklis: csak az autós lélekjelenlétén múlt, hogy nem történt tragédia

forgalommal szemben ijesztő felelőtlen biciklis Magyar Közút Kht.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes videót osztott meg a Magyar Közút, mindenki értetlenül áll a helyzet előtt.

Az utóbbi időben egyre több figyelmetlenségből, szabálytalanságból fakadó tragédia történik az utakon, amelyek többségét egyszerűen el lehetne kerülni. Forgalommal szemben hajtó autósok, piroson áthajtó sofőrök, figyelmetlen buszvezetők és rolleresek, és a sort már szinte a végtelenségig lehetne folytatni. Ezúttal egy biciklis kísértette a sorsát, és csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia.

Az eset még július 11-én történt az M4-es autóúton, sötétedés után. Egy biciklis kivilágítatlanul tekert a koromsötét külső sávban, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. A megosztott videón látszik, hogy mögötte nagy tempóval közeledik egy autós, aki igencsak megijedhetett, amikor mindössze már csak pár méter távolságból észrevette a biciklist. A sofőr gyorsan áthúzta a kocsiját a külső sávba, így nem történt tragédia, de nem biztos, hogy mindeni tud ennyire hirtelen reagálni.

A közút kér mindenkit, hogy senki ne kövesse a videón látható biciklis példáját, mivel életek múlhatnak rajta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.