Pánik a cirkuszban: megvadult a depressziós medve, és rátámadt a gondozójára - videó

medve cirkusz pánik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kegyetlen és sokkoló videó látott napvilágot.

A megrázó eset egy orosz cirkuszban történt. A videón látható, ahogy a medve egy talicskát tol, miközben gondozója vele van, majd hirtelen megvadul, és nekitámad a férfinek. A műsorban részt vevő másik férfi azonnal rugdosni kezdi a medvét, majd miután ez nem oldotta meg a helyzetet, előkerült egy elektromos kábítóeszköz.

A cirkusz vezetői szerint azért vadult meg a medve, mert megijedt a villódzó telefonok fényétől, de az állat kiképzője szerint a medve valójában depressziós, és azért vadult meg, mert hirtelen megfájdultak az ízületei.

"Még mindig remeg a térdem. Megdöbbentő, hogy nincs egy kerítés vagy bármilyen védelem, miközben egy ekkora medvéről van szó" – nyilatkozta a videót készítő nő.

A netezők felháborodtak az eset láttán, azonban Oroszországban igen népszerűek az állatos műsorok, így nem valószínű, hogy bármi változás jöhet a közeljövőben - írja a LadBible.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.