Zápor, zivatar, viharos szél: ekkor ér ide a rossz idő

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
zivatar meleg időjárás zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
24-28 fokos meleg várható a következő napokban, a hét második felében záporokra, zivatarra készülhetünk. 

Vasárnap


Nyugat felől gyakran erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és elszórtan alakul ki zápor. Késő délutántól már többórás napsütés várható. A déli szél néha megélénkül. 22 és 27 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfő


Reggel réteg-, délután gomolyfelhők zavarják a szeptemberi napsütést. Nem lesz eső. A délkeleti légmozgás megélénkülhet. 26 fok köré melegszik a levegő.

Kedd


A napsütés mellett megnövekvő gomolyokból főleg az északi és a nyugati tájakon fordulhat elő zápor. Eleinte a délkeleti, majd az északkeleti szél élénkül meg. 24 és 29 fok közötti nyárias idő lesz.

Szerda


A többórás napsütés után nyugat, délnyugat felől egyre több felhő érkezik, de estig még sehol sem lesz csapadék. 25 és 30 fok közötti meleg valószínű. A délkeleti szél megélénkül.

Csütörtök


A gyakran erősen felhős égből főleg délutántól várható zápor, zivatar. A délkeleti szél zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 27 fok körüli értékeket mérhetünk - írja a Köpönyeg.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.