Szakítása után újra akcióban a Forma-1-es sztár: kiszivárogtak az üzenetei

Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki -
modell Lando Norris Luisinha Oliveira Forma-1 holland modell F1 szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelenlegi Forma-1-es mezőny egyik legfiatalabb, mindössze 22 éves versenyzője a brit Lando Norris. A jövő egyik nagy reménységének kikiáltott pilóta idén nem elsősorban a teljesítményével, hanem magánéletével került a címlapokra.

Norris és ma már exbarátnője, a portugál divatmodell, Luisinha Oliveira hetekkel ezelőtt ünnepelték egyéves évfordulójukat. A pár idén év elején vállalta fel a kapcsolatát, azonban bármennyire is idillinek tűnt, valamiért mégsem működött. Az autóversenyző a szakítás hírét saját közösségi oldalán Instagram-storyban osztotta meg, de nem sokkal a közzététel után törölte is a bejegyzést. A külföldi lapok viszont így is címlapon hozták a hírt.

A július végi Magyar Nagydíjon még úgy tűnt, minden rendben Lando és Luisinha között Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

Egy nappal ezután a Sun már arról cikkezett, hogy Norris nem sokáig szomorkodott, ugyanis megpróbált randira hívni egy holland modellt. A Forma-1 mezőnye múlt héten járt Hollandiában, és Lando ekkor kérte meg a lányt, akivel elvileg a tavalyi versenyen találkoztak, hogy csatlakozzon hozzá a luxusszállásán, kedden. A kiszivárgott Instagram-üzenetben az olvasható, hogy a brit autóversenyző a McDonald's-ból rendelt volna menüt az estéhez, és hozzátette, hogy már szingli.

A találkozóból a lap szerint végül nem lett semmi, sőt Lando megkérte a lányt, hogy törölje az üzeneteket. A pilóta egyik ismerőse azt nyilatkozta a Sunnak, hogy Norris a szakítást követően írt csak a rejtélyes, holland modellnek – tehát szó sincs megcsalásról.

A lap felidézi, hogy a versenyző exe, Luisinha múlt héten sokatmondó üzenetet tett közzé az oldalán, mely nem tudni, pontosan mire utalhat:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.