Sárosdi baleset: mindkét szülő meghalt, két kisgyerek maradt árván

Fotó: Csudai Sándor -
halál Sárosd árva tragédia halálos baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válságos állapotban került kórházba az édesanya és 5 éves kisfia, miután a család egy fának ütközött az autójukkal. Az édesapa a helyszínen életét vesztette, az édesanya a kórházban hunyt el.

Szörnyű tragédia rázta meg Sárosdot: egy autó lesodródott az útról, egy fának csapódott, majd visszazuhant a földre. A jármű annyira megroncsolódott, hogy az elöl ülő két szülőt feszítővágóval tudták csak kiszabadítani a tűzoltók. A hátul ülő kisfiút a baleset szemtanúi ki tudták szedni az autóból a gyereküléssel együtt.

Az anyósülésen utazó 36 éves édesapa a helyszínen életét vesztette, az autót vezető 33 éves édesanyát és 5 éves gyermeküket válságos állapotban szállították kórházba. Az édesanya végül a kórházban hunyt el. A nagylóki házaspárt rengetegen szerették, sokan búcsúztak tőlük.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Drága Zsanim és Lackó! A szívem szakad meg! Nem találok szavakat, és még mindig ne hiszem el, hogy nem találkozunk többé. Pedig megtaláltuk a közös nyaralóhelyet, amit kértél, Zsani. Olyan barátra leltem bennetek, amilyet csak kívánhat az ember magának. Nyugodjatok békében!" - idézi az egyik ismerős búcsúját a Ripost.

Az elhunyt házaspárnak két gyermeke volt, a kisebbik, 5 éves fiú velük utazott, ő jelenleg válságos állapotban van kórházban, és sokan imádkoznak a felépüléséért. A nagyobbik, 9 éves gyermek nem volt az autóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.