"Biztos vagyok benne, hogy nem lett öngyilkos" - Ádám Tamás haláláról nyilatkozott a fia

Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely -
halál öngyilkos Família Kft. öngyilkosság Ádám Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy évvel ezelőtt otthonában találták meg holtan Ádám Tamás színészt, akit a legtöbben a Família Kft.-ből ismernek. A fia most megszólalt a haláláról, elmondta, biztos benne, hogy apja nem lett öngyilkos.

Ádám Tamás színész négy évvel ezelőtt bekövetkezett halála mindenkit megrendített. Mindössze 66 évesen távozott az élők sorából, otthonában találták meg holtan. A fia most elárulta, biztos abban, hogy az apja nem lett öngyilkos.

Ádám Tamás haláláról nyiltkozott a fia Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

"Eddig soha nem beszéltem a nyilvánosság előtt Apu haláláról. Nekem magamban kellett megélni a tragédiát, a pillanatot, amikor magatehetetlenül megtaláltam őt, és már nem tudtam segíteni.
Megannyi találgatás látott napvilágot ezzel kapcsolatban. Kevesen tudják, de Apunak sajnos, eltitkolt betegségei voltak. Nem ment orvoshoz, úgy gondolta, egyedül is megbirkózik mindennel. Meggyőződésem, sőt, szinte biztos vagyok benne, hogy nem lett öngyilkos, merthogy volt, ahol ezt kész tényként állították. Hivatalosan gyógyszermérgezést állapítottak meg nála, de tudom, hogy nem akart meghalni. S az sem igaz, hogy magányos volt, mert elváltak ugyan Anyuval, de továbbra is együtt éltek, mindhalálig" - mondta a Blikknek Ádám Tamás fia, Nagy Ádám, az ismert, népszerű zenész, a Roy & Ádám Trió Ádámja. A színész kollégája szerint a színművész lába alól kicsúszott a talaj.

"Sajnálom mindazt, ami vele történt, az élete – úgy gondolom rossz – irányba fordult. Nem megbántva az emlékét, mert kitűnő színész és remek ember volt, de a végén mintha kicsúszott volna a lába alól a talaj. Megkeseredett ember lett belőle, és én a mai napig nem tudom, hogy tulajdonképpen miért és hogyan halt meg..." - mondta Baranyi László.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.