Papadimitriu Athina ritkán látott lánya is elindul a TV2 tehetségkutatójában

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
TV2 Papadimitriu Athina tehetségkutató énekesnő Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen jelentkeztek a TV2 showműsorába, hogy megmutassák énektudásukat. A Sztárban Sztár leszek! idei versenyzői közt is találunk olyan fellépőket, akiknek a génjeiben lehet a tehetség.

Papadimitriu Athina és Trokán Péter lányai közül Nóráról és Annáról sokat cikkezik a sajtó. Nóráról például pont ma derült ki, hogy kimondta a boldogító igent. Az esküvőre hetekkel ezelőtt, augusztus 20-án került sor, a színésznő azonban csak most posztolt a nagy napról. Papadimitriu Athina legkisebb lányáról viszont eddig csak keveset hallhattunk.

Papadimitriu Athina Forrás: MTI/Zih Zsolt

Réka a színésznő második házasságából született Dr. Magyar Gábortól, így csupán csak féltestvére Nóráéknak. A reflektorfény azonban most a legkisebb lányra is ráirányul, ugyanis megmutatja tehetségét a Sztárban Sztár leszek!-ben. A műsor felvételére pedig elkísérte őt színésznő édesanyja is, aki meg van győződve arról, hogy legfiatalabb lánya is tehetséges, mint mondja: "jó kis torka van" – hallható a Tények Plusz riportjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.