A görög származású színésznő, Papadimitriu Athina nem csak a Farm VIP vetélkedője során kényszerült arra, hogy tanyasi környezetben éljen, hiszen a való életben is falun lakik. A színésznő őszintén mesélt az élményeiről. 

A Jászai Mari-díjas, görög származású színésznő Papadimitriu Athina a való életben is egy tanyán éli a mindennapjait. Éppen emiatt óriási felelősség nehezedett rá, hiszen versenytársai, a sárga csapat teljes mértékben rá és a tudására hagyatkozott. A színésznő ezt olykor nehezen élte meg, és a felelősség miatt ez hatalmas nyomást gyakorolt rá. 

Én nem akartam csapatkapitány lenni. Kicsit rossz volt, hogy azt éreztem, túlságosan is rám akarnak támaszkodni, mert annyira bíztak benne, hogy én mindent tudok, mindenhez értek – mesélte a Borsnak a színésznő.

A Farm VIP forgatása alatt munkálkodott benne a bizonyítási vágy és olykor nehéz dilemmák nyomták a vállait:

Szerettem  volna, ha nem bukok nagyot. Féltem, mi lesz, ha kiderül, hogy valójában semmihez sem értek?

Szívósnak is tartom magam, de nem vagyok már 20 éves, jól elfáradtam mindig a nap végére. Rá kellett jönnöm, hogy én lettem Athina mama, akit az éjszakai munka során a „gyerekek" aludni küldenek – zárta a beszélgetést Athina.