Összeesett egy 70 év körüli nő egy budapesti hipermarketben: hősies életmentés zajlott

Forrás: Shutterstock -
hipermarket újraélesztés Budapest rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden előjel nélkül esett össze egy 70 év körüli nő egy budapesti hipermarketben.

Minden előzetes panasz nélkül esett össze az a 70 év körüli nő, akihez tegnap délelőtt egy budapesti hipermarketbe kérték a mentők gyors segítségét. Több szemtanú értesítette a biztonsági őröket, akik azonnal mentőt hívtak, miközben egyikük a kihelyezett defibrillátorért rohant. A tapasztalt mentésirányító utasítási alapján megvizsgálták az asszonyt, aki már nem lélegzett, ezért a telefonos instrukciók szerint rögtön megkezdték az újraélesztést.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Perceken belül helyszínre érkező bajtársaink emelt szinten folytatták az életmentést, ami az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően végül sikerre vezetett és a mentők a beteget stabil állapotban szállíthatták kórházba. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk - írta Facebookon az Országos Mentőszolgálat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.