Farkasembernek hitte a boltost: több mint 50-szer szúrta meg a dobozvágóval

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság dobozvágó Farkasember Pankaj Bhasin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutális kegyetlenséggel végzett egy bolttulajdonossal az a férfi, akit nemrég szabadlábra helyeztek. Szigorú feltételeket szabtak a számára, többek között a közösségi média divatos alkalmazásait sem használhatja.

Pankaj Bhasin három éven át volt elmegyógyintézetben, miután több mint ötven szúrással végzett Brad Jacksonnal. Bhasin még 2018-ban azért ment a Window Universe nevű bolt melletti sikátorba, mert azt hitte, emberi DNS-re bukkan az ott található tárolókban. A szűk utcában pillantotta meg az akkor 65 éves tulajt, Jacksont, akit követett az üzletéig.

A férfiak szóváltásba kerültek, majd Bhasin felkapta a mellette lévő dobozvágót és több mint ötven alkalommal megszúrta Jacksont, mivel azt hitte, farkasemberré fog változni.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Az esküdtszék egy éven át nem tudta eldönteni, hogy Bhasin van-e olyan elmeállapotban, hogy bíróság elé álljon, ezért végül a börtön helyett elmegyógyintézetbe zárták. Három év után idén nyáron feltételesen szabadlábra helyezték, de most kizárták minden netes platformról, ugyanis Bhasin viselkedése a Facebook társkeresőjén aggasztotta az áldozat életben maradt családtagjait.

A férfi ugyanis "laza kalandornak" nevezte magát, aki "hisz az univerzális kapcsolatokban". Bhasin ügyvédje azzal érvelt, hogy a férfi ezt még a szörnyű tett előtt fogalmazta meg és egyik előző profiljáról másolta a szöveget. A bírót azonban nem sikerült meggyőznie az ügyvédnek, és azért döntött a közösségi médiás platformoktól való eltiltás mellett, mivel Bhasin nemcsak titkolja, hanem hazudik is a múltjáról.

Azok pedig, akik vele találkoznak, veszélybe kerülhetnek – írja az Index a Rolling Stone cikke nyomán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.