Szakított Péter gazda és Andrea: "Mindketten eljutottunk oda, hogy ez nem fog működni"

Forrás: Facebook -
Házasodna a gazda Péter gazda Andrea (Házasodna a gazda)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnt, Péter gazda megtalálta a párját a Házasodna a gazda című műsorban. Olyannyira, hogy választottjával, Andreával az álomrandin is remekül érezték magukat, sőt, mindketten vlogolni kezdtek a hivatalos Facebook-oldalukon, hogy a nézők továbbra is betekintést nyerhessenek az ismerkedésükbe és mindennapjaikban. Azóta azonban kiderült, kezdeti vonzalmukból nem lett kapcsolat, szakítottak, még mielőtt elkezdődhetett volna bármi közöttük. 

"Valóban párkapcsolatként működött a viszonyunk egy darabig, de amikor eljutottunk a mélyebb témákig, akkor felszínre kerültek olyan dolgok is, amik korábban nem. Ezek azt mutatták, hogy bármennyire is szimpatikusak vagyunk egymásnak, mások az elképzeléseink a jövőről, két teljesen különböző úton haladunk" – nyilatkozta a Bestnek Péter, aki már a kiválasztások alkalmával is hangsúlyozta, nagyon fontos számára a közös értékrend.

Forrás: Facebook

"Amikor először felmerültek a nézetkülönbségek, még azt hittük, hogy ezeket össze tudjuk egyeztetni, de aztán mindketten eljutottunk oda, hogy ez nem fog működni" – mondta el Péter gazda és hozzátette, több - a műsor során kiesett - lánnyal is jóban van, vannak, akik újra elmennének meglátogatni.

A műsor idei szériájának további szereplői, Vera gazdasszony, Zsolt és Alfonz gazda sem találták meg a szerelmet. Vera az álomrandiig se jutott el, Zsolt sincs már együtt Lídiával és Alfonz se melegedett össze jobban választottjával, Encivel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.