Házasodna a gazda Vera gazdasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Házasodna a gazda műsorának talán legmegosztóbb szereplője Vera gazdasszony volt. Végül ő volt az egyedüli, aki el sem jutott az álomrandira, hiszen annak ellenére sem találta meg az igazit, hogy idönként komoly vitákba is belementek érte a férfiak, sőt, volt, akit alig tudott hazatessékelni. A műsor ideje alatt Vera nagyon sok negatív kommentet kapott, a legtöbben azzal támadták, hogy neki senki sem jó. A gazdasszony most reagált ezekre. 

"A választottjaimmal nem tudtunk olyan dolgot elindítani, ami a műsor célja lett volna. Ennek ellenére újra belevágnék és ugyanolyan lelkes vagyok most is, miközben beszélünk róla" - nyilatkozta Vera, aki utolsó férfit, Tomit még az álomrandi előtt hazaküldte.

"Hiába mondta el háromszor, hogy én vagyok álmai nője, ettől még nem tudtunk mélyebb és érzelmesebb témákról beszélni" - indokolta a döntését az rtl.hu-nak.

"Az ismerőseim néha küldenek vicces hozzászólásokat, de nem folyok bele egyikbe sem. Mindenki gondolja azt, amit szeretne. A nézők látnak valamit a tévében és az alapján reagálnak rá, hogy éppen mennyire frusztráltak, szomorúak vagy boldogok. Nekem nincs dolgom ezzel, és ugyanígy vagyok a pozitív hozzászólásokkal is. Két lábbal állok a földön, és ezektől sem lesz több önbizalmam" - reagált a kommentekre Vera

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.