Alfonz gazda őszintén vallott az álomrandiról: "Enci többet akart tőlem”

Forrás: Biro Zoltan/Biro Zoltan -
Alfonz gazda Házasodna a gazda randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Házasodna a gazda legfiatalabb gazdája, Alfonz végül Encit vitte álomrandira, de hogy mi történt azután, az a műsorból sem derült ki. A szerdánként megjelenő hot! magazinnak azonban a férfi elmesélte a részleteket.

"Nem bántam meg, hogy megismerkedtünk, de elbizonytalanodtam. Még nem éreztem, hogy szükségem van-e egy komoly kapcsolatra, beleférne-e nekem az egyetem mellett egy távkapcsolat. Ugyanis ősztől folytatom a pénzügyi tanulmányaimat Kolozsváron.

Sándor Alfonz, azaz Alfonz gazda, a Házasodna a Gazda egyik szereplője Forrás: Biro Zoltan/Biro Zoltan

Nem láttam bele a fejébe, de úgy éreztem, talán Enci többet akart tőlem, ezen össze is vitatkoztunk. Azóta sem kerültünk közelebb egymáshoz, nem fejlődött a kapcsolatunk, de azért időnként beszélünk, baráti szinten tartjuk a kapcsolatot"

– ecseteli a lapban a fiatalember, aki egyelőre nem érzi úgy, hogy belefér az életébe egy távkapcsolat.

A cikk folytatását megtaláljátok a friss hot!-ban, keressétek a magazint digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.