Bedrogozott férfi vetette magát egy budapesti buliból hazafelé tartó nőre

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
nemi erőszak marihuána bulinegyed Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2020 januárjában történt eset során a tettes a VII. kerületi bulinegyedből akarta hazakísérni a sértettet, ám útközben agresszívvé vált és meg akarta őt erőszakolni.

A Bors értesülései szerint a nemi erőszakot egy járókelő akadályozta meg, ám a férfi őt is megtámadta, majd elvette a nő telefonját és elmenekült a helyszínről. A nyomozás során kiderült: a férfi marihuánát fogyasztott a buli alatt.

Az első ítélet szerint a férfit bűnösnek találták szexuális erőszak kísérletében, kifosztásban, 2 rendbeli testi sértés kísérletében és kábítószer birtoklásában, amiért 6 év 6 hónap börtönbüntetésre és 7 év közügyektől való eltiltásra ítélték. Ezt súlyosbította a másodfokú bíróság, az ítélet pedig jogerőre emelkedett: így a tettesnek végül 7 év 6 hónapra kell börtönbe vonulnia, és 8 évre eltiltották a közügyektől.

A kép illusztráció. Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.